Golf-simulaattori Nivalaan

Hankkeessa Nivalan Seudun Golf ry hankki golf-simulaattorin ja varustelee Nivalan Liikuntakeskuksen Champion Door areenalla sijaitsevan tilan simulaattorin käyttöä varten. Hankkeen tavoitteena on tarjota ympärivuotinen harrastusmahdollisuus lajin parissa ja samalla madaltaa kynnystä golfin kokeilemiseen.

Simulaattorista löytyy myös pelejä tavallisten viheriöiden lisäksi.

Golf on lajina mukaansa tempaava ja nyt sitä pääsee testaamaan ja harjoittelemaan helposti golf simulaattorilla. Samassa tilassa toimii myös metsästyssimulaattori.

Investointi täydentää golfin harrastajien palveluvalikoimaa ja näin lajia voidaan harrastaa myös kesäsesongin ulkopuolella. Golfin kokeilu on nyt myös helpompaa ja kynnys lajin pariin madaltunut. Tilaan on tulossa pallojen lisäksi myös lainamailoja. Simulaattori on herättänyt laajasti kiinnostusta ja myös tyky-toiminnalle on jo ollut kysyntää

Simulaattorissa on myös erilaisia pelejä lapsille ja nuorille, joka helpottaa lajiin tutustumista iästä riippumatta. Ajan simulaattoriin voit varata Nivalan Liikuntakeskuksen asiakaspalvelusta.

”Trackman-simulaattoria ei olisi voitu hankkia ilman Leaderin rahoitusta.” toiminnanjohtaja Mika Takanen toteaa.

Kuvat: Alina Pihlajaniemi


Katso myös