Nuorten kokoisille ideoille!

Nuoriso Leader tukee nuorten yhdessä tekemistä sekä yrittäjyyttä. Tavoitteena on antaa nuorille mahdollisuus kehittää aluettamme nuorten näkökulmasta sekä vaikuttaa oman alueensa nuorten viihtyvyyteen ja toimintaan.

Nuoriso Leader -rahoitus

Nuoriso Leader -rahoitus on ollut käytössämme jo vuodesta 2010 lähtien. Rahoituksen avulla haluamme kannustaa alueemme nuoria mukaan kehittämistoimintaamme ja tarjota helpon tavan tutustua projektitoimintaan.

Rahoituksen avulla nuoret voivat toteuttaa omia ideoitaan ja samalla kehittää aluettamme nuorten viihtyvyys edellä.

Nuorisotyöryhmä

Nuorisotyöryhmä on alueemme nuorista koostuva nuorten vapaa ryhmä. Työryhmän tehtävänä on käsitellä Nuoriso Leader -rahoitushakemukset sekä nostaa nuorten kehittämistarpeet esille Keskipiste-Leaderin toiminnassa. Työryhmän nuoret toimivat myös viestin välittäjinä nuorten ja Keskipiste-Leaderin välillä.

Kaksi nuorisotyöryhmän jäsentä edustaa alueen nuoria myös Leader-hallituksessa täysivaltaisena nuorisojäsenenä sekä varajäsenenä.

 

Nuoriso Leader -rahoitus

Nuoriso Leader -rahoitus on 13–25-vuotiaiden nuorten omien projektien rahoitusväline. Tukea voi saada 100–500 € /projekti.

Lue lisää rahoituksestamme

Nuorisotyöryhmä

Nuorisotyöryhmä koostuu alueemme 14-25 -vuotiaista nuorista. Toimintaan pääsee mukaan kaikki alueen kehittämisestä kiinnostuneet nuoret!

Lue lisää toiminnastamme

Nuorten kansainväliset asiat

Alueellamme asuvilla nuorilla on mahdollisuus osallistua erilaisiin kansainvälisiin hankkeisiin. Kansainvälisten hankkeiden kautta tarjoamme nuorille mahdollisuuden tutustua eri kulttuureihin sekä kehittää kielitaitoaan.

Lue lisää kansainvälisestä toiminnastamme